Nagels

Nieuw: Gel/Acryl nagels 'New Style' dit zijn nagels die vaak wat langer zijn (hoeft niet), extreem dun maar door speciale pinch-technieken erg sterk zijn. Hierbij word gebruik gemaakt van de reverse techniek, die weer zorgt voor een extreem strakke smile/french line. Bij de 'New Style' kan ook vitrage of inlay techniek gebruikt worden.


Gelnagels

Bij gelnagels worden meerdere laagjes gel aangebracht. Na elk laagje gel moet de hand onder een UV-lamp zodat de gel kan uitharden. De voordelen hiervan zijn dat de nagel redelijk flexibel blijft waardoor er minder kans is op breken of scheuren. Het wordt aangeraden om elke 2 tot 4 weken de nagels bij te laten werken.


Acrylnagels

Bij acrylnagels wordt er een poeder met een liquid (vloeistof) gemengd waardoor er een bolletje ontstaat, hiermee wordt de nagel in 3 fases opgebouwd. De voordelen hiervan zijn dat de nagels erg hard worden waardoor ze erg geschikt zijn voor nagelbijters, stiletto-, bridge nagels en 3D nailart. Het wordt aangeraden om elke 2 tot 4 weken de nagels bij te laten werken.


Natuurlijke nagelversteviging

Bij natuurlijke nagelversteviging wordt gebruik gemaakt van gellak. De gellak wordt na elk aangebracht laagje uitgehard onder de UV-lamp. De voordelen hiervan zijn dat uw eigen nagel  steviger is, minder snel breekt of scheurt en de nagels blijven dunner dan met echte gel- of acryl nagels. Het wordt aangeraden om elke 2 tot 3 weken de nagels te laten bijwerken. Het bijkomende voordeel van deze behandeling is dat de nagels thuis of in de salon simpel verwijderd kunnen worden zonder dat de eigen nagel dunner of beschadigd wordt.


Manicure

Het in vorm vijlen van de nagels, lakken en na-verzorging met nagelriemolie.


Paraffine behandeling

Bij deze behandeling worden uw handen gescrubd, hierna krijgt u een maskertje op de handen waarmee u, uw handen in het paraffine bad mag dompelen. De paraffine is opgewarmd waardoor het vloeibaar is. Wanneer de handen uit het bad worden gehaald, wordt de paraffine weer van een vastere substantie. Hierna krijgt u plastic handschoenen aan zodat het masker beter in uw huid trekt, daarover heen komen badstof handschoenen om de warmte te behouden. Na ongeveer 10 minuten worden de handschoenen en paraffine van de handen verwijdert en wordt er een extra verzorgende handcrème aangebracht. De voordelen van deze behandeling zijn dat het dode huidcellen verwijderd, het zorgt voor een betere doorbloeding en het zorgt voor extra zachte handen die dagenlang zacht blijven.


IBX behandeling

Dit is een behandeling die beschadigingen in nagels kan herstellen, zwakke nagels kan verstevigen en kwetsbare nagels kan beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop gellak niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van gellak worden weer stevig. IBX is geschikt voor vrouwen en mannen, die mooie, natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix, een natuurlijke zwakte, een genetische afwijking of een ziekte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel van binnenuit. Het is kleurloos, dus onzichtbaar en trekt in de natuurlijke nagel. IBX is te gebruiken op de natuurlijke nagel of onder gellak. Ook geschikt voor chemopatiënten of mensen met psoriasis.