Nieuws

Gratis epileer behandeling

3 september 2014

Beste Nails & More Venlo bezoekers, Vanaf vandaag 3 september 2014 hebben wij op de site een nieuwe kop nl 'nieuws'. Hier kunt u al het actuele nieuws volgen. Bijvoorbeeld onze actie die nog geld tot en met 19 september. Voor iedereen een gratis epileer behandeling met touw. Bovenlip of wenkbrauwen. Het enige wat u moet doen is een afspraak maken via 0643469538. Vanaf 19 september gaan wij ook de nieuwe prijslijst hanteren. Deze kunt u vinden onder het kopje 'prijslijst'. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn kunt u die hier of op onze Facebook pagina volgen.

afmelden, prijslijst, gratis behandeling en sieraden sale

9 september 2014

Beste Nails & More Venlo klanten, Helaas gebeurt het nog te vaak dat klanten niet minimaal 24u van te voren afmelden. Houd er a.u.b. rekening mee, anders ben ik genoodzaakt 50% van de behandelingskosten in rekening te brengen. Denk er ook aan dat vanaf 19 september de nieuwe prijslijst in gaat. Deze is al op de site te vinden. Ook kun je nog tot 19 september een afspraak maken voor een gratis epileer behandeling van de bovenlip of wenkbrauwen. En.. alle sieraden nu €5 per stuk!!!

pinnen

4 november 2014

U kunt sinds een tijdje bij ons pinnen. Daar wordt gelukkig al goed gebruik van gemaakt. Er komt 3% van de behandelingskosten bij i.v.m. transactie- en administratie kosten.

Kerst

4 november 2014

Wilt u met kerst graag mooie, verzorgde en feestelijke nagels of mooie wimpers of wenkbrauwen. Maak dan tijdig uw afspraak want vol = vol. En de agenda begint vlak voor kerst al aardig vol te raken.

IBX

4 november 2014

Vanaf vorige week hebben wij IBX in ons assortiment. Dit is een combinatie van ibx, ibx repair en dadi oil. Dit is een product dat de natuurlijke nagels van binnen uit versterkt en gezond maakt. Het is waterafstotend en trekt in de natuurlijke nagelplaat. Doordat het in de nagelplaat zit en er niet op ligt is het ook erg geschikt voor kappers, mensen die in de zorg werken en mensen die chemotherapie onder gaan of hebben ondergaan. Mensen met scheuren, bladderende nagels en veelvuldig medicijn gebruik hebben ook veel baat bij IBX. IBX moet de eerste 3 weken, wekelijks op de nagels gezet worden en daarna kan er afhankelijk van de eigen nagel kwaliteit over gegaan worden op onderhoud. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0643469538.

terug van weggeweest

6 mei 2015

Na een lange tijd van afwezigheid weer een bericht! Het is enorm druk met klanten en cursussen waardoor er weinig tijd was om de site netjes bij te houden. Ik ga nu proberen, dit weer op te pakken. De laatste tijd heb ik een cursus one stroke nailart, stamping nail art en new style gevolgd. Voor eventuele foto's kunt u op deze site kijken of op de facebook pagina. In de toekomst wil ik nog een cursus totale lichaamsontharing gaan volgen dus houdt de site en voornamelijk facebook in de gaten.

Vakantie

6 mei 2015

De vakantieperiode komt er weer aan en sommige van de klanten hebben hun afspraken al ingepland. Wil je zeker zijn van een afspraak die jouw het beste uit komt? Plan dan ook tijdig alle afspraken in! Mijn vakantie/extra vrije dagen tot nu toe hieronder: - dinsdag 9 juni - 4 juli - 12 t/m 26 juli - 31 juli t/m 3 augustus

wijziging vakantie

24 juni 2015

Beste klanten, er is een wijziging in de vakantie. mijn vakanties zijn: 4 t/m 12 juli 30 juli t/m 3 augustus 1 week in september, datum is nog niet duidelijk. ook komen er nieuwe openingstijden houdt dit in de gaten bij het kopje informatie. alvast bedankt en een fijne vakantie!

kerstmis

6 oktober 2015

De laatste dagen voor kerst zijn al volgeboekt. wil je nog mooie nagels of wimpers voor de kerstdagen maak nu dan een afspraak. vanaf januari zullen er wijzigingen in de prijslijst komen. voor de meest recente foto's en informatie hou de facebook pagina in de gaten.

Nieuwe behandelingen

15 april 2016

NIEUWWWWW Visagie! Vanaf april ben ik ook officieel visagiste en neem ik dus verschillende soorten werk in dit gebied aan. Fotoshoots, Schminken, Dag- of avond make up, Glamour make up, Arabische make up, Extreme make up, kinderfeestjes. Eventueel aangevuld met foto's en haar.

1 2